Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣΩΜΑΤΕΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

email: sfnm2016@gmail.com     blog: sofmessinias.blogspot.gr
Αρ. Πρωτ.: 26                                                                                    Καλαμάτα 20/2/ 2017
Προς :            Όλα τα μέλη τους Σωματείου     

ΘΕΜΑ :          Πρόσκληση  Τακτικής Γενικής ΣυνέλευσηςΤο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου Φαρμακοϋπαλλήλων Νομού Μεσσηνίας  σε εφαρμογή του άρθρου 10 του ισχύοντος καταστατικού, και με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση της 31 / 01 / 2017
Σ υ γ κ α λ ε ί
Σε ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση τα  μέλη που θα γίνει,  την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017,στο  Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας και ώρα ενάρξεως την 5:00 μ.μ. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την  ίδια  ημέρα,   στον  ίδιο  τόπο με  τα  ίδια  θέματα    ημερήσιας  διάταξης στης 6:00 μ.μ. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας ξανά  η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την  ίδια  ημέρα,   στον  ίδιο  τόπο με  τα  ίδια  θέματα    ημερήσιας  διάταξης στης 7:00 μ.μ.     
  
Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω.

Ø  Διοικητικός απολογισμός  για το έτος 2016 .
Ø  Οικονομικός  απολογισμός για το έτος 2016 .
Ø  Ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις στον κλάδο.
Ø  Οτιδήποτε άλλο προταθεί.

Στην Γενική Συνέλευση θα παρευρίσκεται και αντιπρόσωπος από την ομοσπονδία Εργαζομένων Φαρμακευτικών & Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.).
Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση των μελών έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη. Η οικονομική ταχτοποίηση δύναται να πραγματοποιηθεί έως και πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης. Η συνδρομή ανέρχεται ετησίως στο ποσό των 10 ευρώ.                                                                                               Από το  Δ.Σ.