Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ



ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:689                                                                                                                ΑΘΗΝΑ 06/02/2017
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΥ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓ/ΤΩΝ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ – ΠΕΙΡΑΙΑ  & ΝΗΣΩΝ
TRADE UNIONOF  MEDICINE , COSMETICS &RELATED PROFESSIONS OF ATTICA ,PIRAEUS&ISLANDS
Χαλκοκονδύλη 56, 1οςόρ , γρ β, 10432 Αθήνα – τηλ 210 52.32.760 , φαξ 210 52.47.494
e-mail:syndfarm@yahoo.grsyndikatofarmakou.blogspot.com



ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΠΕΜΤΗ 9 ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 14.00


Συναδέλφισσες-συνάδελφοι ιατρικοί επισκέπτες, πωλητές

Το Συνδικάτο και η Ομοσπονδία μας σας καλούμε στην παράσταση που οργανώνουμε την Πέμπτη 9/2 στις 2μ.μ. στο Υπουργείο Οικονομικών, για να διαμαρτυρηθούμε για την απαράδεκτη απόφαση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να φορολογήσει τους εργαζόμενους για τη χρήση των εταιρικών αυτοκινήτων και μάλιστα με αναδρομική ισχύ για το 2016.

Πρόκειται για μια απόφαση που θα «ροκανίσει» ακόμα περισσότερο το ήδη πετσοκομμένο εισόδημα των εργαζόμενων, αφαιρώντας τους ως και ένα μισθό ετησίως. Αποτελεί μια ακόμα έκφραση της φοροληστείας στο εισόδημα των εργαζόμενων, η οποία κλιμακώνεται μαζί με το τσάκισμα των κλαδικών ΣΣΕ, την επίθεση στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, την αύξηση των ασφαλιστικών μας εισφορών, την εναλλαγή ανεργίας – ελαστικής εργασίας.

Αυτή είναι η πολιτική που αφαιρεί όλο και περισσότερα από τους εργαζόμενους, προκειμένου να ενισχύει την επιχειρηματικότητα, την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία του μεγάλου κεφαλαίου, των μονοπωλίων. Γι αυτό, εξάλλου, οι εταιρείες - εργοδότες «ποιούν την νήσσα» για τη συγκεκριμένη απόφαση.

Αυτή είναι η ανάπτυξη, αυτοί είναι οι στόχοι που υπηρετούνται από την ΕΕ, από την κυβέρνηση και από όλες τις δυνάμεις που θέλουν τη διαιώνιση του βάρβαρου εκμεταλλευτικού συστήματος.


Συναδέλφισσες-συνάδελφοι,

Τα αυτοκίνητα είναι εργαλεία δουλειάς, οι εταιρείες δε μας τα δίνουν για να κάνουμε βόλτες αλλά για να τους βγάζουμε όλο και περισσότερη δουλειά, όλο και περισσότερα κέρδη. Η χρήση των εταιρικών αυτοκινήτων δεν είναι προαιρετική από τον εργαζόμενο ιατρικό επισκέπτη - πωλητή, είναι υποχρεωτική! Γι αυτό άλλωστε προϋπόθεση πρόσληψης είναι η κατοχή διπλώματος οδήγησης.

Δεν πρόκειται, λοιπόν, να δεχτούμε να μας φορολογήσουν για τη χρήση των εταιρικών αυτοκινήτων. Ας ψάξει η κυβέρνηση για φορολογικά έσοδα στα κέρδη αυτών που κατέχουν τα μέσα παραγωγής και καρπώνονται τον πλούτο που παράγουν οι εργαζόμενοι! Όχι σε εμάς που τρέχουμε όλη μέρα για ένα μεροκάματο!

Αντιστεκόμαστε, βάζουμε εμπόδια στα σχέδια εργοδοσίας – κυβέρνησης, συσπειρωμένοι στο κλαδικό μας Συνδικάτο και στην Ομοσπονδία μας ΟΕΦΣΕΕ!



ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ