Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΛΕΣΜΑ Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.



ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ:  658                                                                                                  Αθήνα 7/11/2016

ΚΑΛΕΣΜΑ

Η ΟΕΦΣΕΕ, με απόφαση του ΔΣ, συμμετέχει στο συλλαλητήριο καταδίκης της επίσκεψης Ομπάμα στην Ελλάδα, την Τρίτη 15 Νοέμβρη (μέρα άφιξης του Προέδρου των ΗΠΑ), στις 6.30 μ.μ., στην Ομόνοια.
Καλούμε τα σωματεία και τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τους συνταξιούχους του κλάδου να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο.
Συντονισμένα, εργατικά συνδικάτα, φορείς του λαϊκού κινήματος, ΕΕΔΥΕ να καταδικάσουμε αποφασιστικά την επίσκεψη - πρόκληση του Ομπάμα στην Ελλάδα, να καταγγείλουμε για άλλη μια φορά τον εγκληματικό ρόλο του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, να εκφράσουμε τη διεθνιστική μας αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και τους μετανάστες – θύματα των ανελέητων συγκρούσεων των μονοπωλίων και των κρατών τους για ισχύ και κέρδη.
Πρέπει να δυναμώσει η πάλη ενάντια στην επικίνδυνη πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που εμπλέκει το λαό μας όλο και πιο βαθιά στους δολοφονικούς ανταγωνισμούς των ιμπεριαλιστών, για να ενισχυθεί η ντόπια αστική τάξη, οι εκμεταλλευτές των εργαζόμενων.
Πρέπει να δυναμώσει η παρέμβαση των εργαζόμενων και των λαϊκών στρωμάτων ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς - σχεδιασμούς, επεμβάσεις και πολέμους.

Ανεπιθύμητος ο Ομπάμα στην Ελλάδα
Καμία εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ